6 mai 2019

Elementum, in ritmul familiei


Timpul pe care il petrecem cu copiii este, din pacate, limitat si incercam mereu sa alegem cele mai bune variante pentru a ne bucura unul de celalalt. 

Asa ca, am fost tare incantati cand am aflat de Elementum, primul festival dedicat familiilor! 
Dureaza 3 zile (21-23 iunie) si sunt asteptati copii, parinti, bunici intr-o lume gandita si creata pentru familie. Unde? Intr-un spatiu foarte generos pentru distractie si activitati, reinventat special pentru festival – Complex Lac Luncani (aproximativ 50km de Cluj, Alba si Targu Mures).


Este cu siguranta evenimentul pe care nu vrei sa il ratezi! A fost gandit in cel mai mic detaliu, acopera foarte multe zone de interes, de la mic la mare; astfel incat programul obisnuit al familiei sa nu fie dat peste cap. 

Totul se va intampla in ritmul familiei.

Sa le luam pe rand. 😊

Elementum are la baza 5 elemente: foc, aer, pamant, apa si anima; sufletul fiecarui participant, ce face ca festivalul sa prinda viata si sa fie unic!

Astfel, pregatiti-va pentru zboruri de agrement, cu parapanta, ateliere de inaltat zmeie si chiar sarituri cu parasuta.

Iubitor de apa? Atunci, nu uita costumul de baie sau scutecele de inot si incarca-te cu energie pentru traseul toboganelor pe apa, pentru sporturi nautice si diverse jocuri individuale si pe echipe.

Ne indreptam si spre coltul de poveste si teatru de papusi, spre atelierele de experimente distractive si creatie.

Pasionat de gatit? Atunci ia parte la atelierele gastronomice si degusta bunatatile pregatite de micii bucatari.Pe langa toate cele mentionate pana acum, pe noi ne-au convins si urmatoarele 😊
  • ·         locul de joaca special pentru copilasii cu varsta 0-3 ani (cu personal specializat)
  • ·         sansa de a redescoperi jocurile copilariei (ratele si vanatorii, sotron, tara tara vrem ostasi), realizand astfel un pretios schimb de jocuri intre generatii
  • ·         mesele pentru infasat copii (zona mama-copil)
  • ·         un loc special pentru pregatirea hranei (este permis si accesul cu mancare speciala pentru copii, lapte, apa si fructe)
  • ·         asigurarea unui punct farmaceutic
  • ·         zona de food&drinks

Somnul? A fost printre primele mele intrebari. Cei mici se pot odihni in Casa lui Mos Ene (sistem antifonare a sunetului, muzica ambientala, lumina redusa, paturi, pufuri).

Dupa inca o tura buna de joaca, distractie, activitati si experiente de neuitat, serile nici ca se puteau termina altfel.  Iata concertele anuntate! 


Cele 3 zile vor insemna momente de fericire, conexiune si reconectare. 
Festivalul va deveni destinatia unei altfel de vacante, departe de agitatia zilnica. 

O vacanta de suflet!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu