19 feb. 2019

Porneste in aventura alaturi de fluturasul Fly!

Dragii mei,

Cand vine vorba despre cumpararea unui cadou, una dintre optiuni este oferirea unei carti.

Ce face ca "Fluturasul Fly si Floarea Dorintelor" sa fie cartea potrivita in astfel de momente?

In primul rand, starneste imediat interesul prin povestea plina de peripetii, iar deosebitele ilustratii, realizate in acuarela, capteaza atentia prin culorile atent alese, redând fidel firul intamplarilor. 

Apoi, numele personajelor sunt usor de retinut, aduc zambetul pe buzele cititorilor mici si mari, deopotriva. Textul e presarat si cu strofe rimate, amuzante. 

Tema cartii, drumul palpitant catre Floarea Dorintelor, trezeste curiozitatea, determinandu-i pe copilasi sa se gandeasca la propriile dorinte.

Pe langa aventura captivanta a fluturasului, povestea are si o latura educativa. Cartea dezvaluie informatii despre fluturi, in special despre minunata familie Papilionidae. De asemenea, sunt aduse in prim plan teme precum cea a prieteniei adevarate si a familiei iubitoare.

Curajul, determinarea, perseverenta, increderea sunt atribute ce fac ca personajul principal sa isi urmeze visul avut dintotdeauna.

Lista motivelor este completata de mesajul transmis, ca merita sa te straduiesti cat poti tu de tare ca sa ajungi la capatul calatoriei si sa iti indeplinesti obiectivul.

Te invit sa traiesti si tu alaturi de cei dragi bucuria de la capatul drumului! 

https://www.povestiledingeanta.ro/p/comenzi.html?m=1

Va multumesc,

Elena



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu